Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,624 $

Mészáros Bende Béres Anettnek az Ázsia Expresszben: „Nemhiába nincs senkid”

Mészáros Bende ismét olyan mondatokat engedett meg magának Béres Anettel szemben, amivel sokan nem tudnak azonosulni.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Egészen döbbenetes, ami a legutóbbi hajsza alatt zajlott Zsigmond Angiék és Béres Anett között. Angi szerint Anett még a magánéletükbe is beleszól, majd azzal szúrt oda neki, hogy ennyi idősen már családot szeretne.

„Üss a szádra, ennyit tudok mondani szépen.” – mondta Angi Anettnek, majd Bende megjegyezte: „Csak fáj, hogy neked nincs senkid. Nemhiába nincs senkid.” Ez egy újabb olyan mondat volt, amit talán nem kellett volna megengednie magának, miközben a kamerák mindent vettek. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Ehhez képest Angi inkább azzal foglalkozott, hogy Anett szerint Bende egy „papucs”, aki mindig csak követi a barátnőjét. „Befejezitek az agressziót?!” – tette fel a kérdést Anett, akinek ekkor már nagyon elege volt a két fiatalból.

Azok után, hogy Angi és Bende miket vágott Anett fejéhez, a TikTok-sztár azt mondta, tiszteleten szavakat fogalmazott meg velük szemben a ValóVilág egykori versenyzője. „Te ordibálták a Bendével, ezért én nagyon tiszteleten vagyok…”

Angi nem hagyta abba, és csak folytatta és folytatta. „Maximum a te barátodnak mondhatod, hogy papucs, enyémnek nem mondhatod, hogy papucs. Én sem jegyzem meg neked mondjuk, hogy ki van fordulva a szád vagy bármi.” – szúrta oda Angi, amit Anett nem hagyott szó nélkül. „Neked van kifordulva a szád… Nézz már tükörbe!”

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.

Rekordmeleg volt Budapesten péntek hajnalban

Ezúttal egy 1932-es melegrekord dőlt meg Budapesten, ami megint csak azt mutatja, hogy a világ változik, és nem jó irányba teszi ezt.