Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,854 $

Ázsia Expressz: Zsigmond Angi szerint Béres Anett még a magánéletükbe is beleszól

A hajsza alatt is sikerült összefeszülniük Zsigmond Angiéknak Béres Anettékkal, akiknek ez már nagyon sok volt.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Most részben minden Stohl András és Tilla váratlan kieséséről szól. A nagy páros a tajvani túra előtt búcsúzott, akik nagyon szerették a játékot, és sokaknak hiányozni fognak. Rendkívül sokat tettek azért, hogy a műsor szórakoztató legyen, mindenfajta balhé nélkül.

Zsigmond Angiék viszont nemcsak egymással, hanem Béres Anettékkal is sokat veszekedtek. A két fiatal olyan hangnemet és szavakat engedett meg magának, amit nem szabadott volna, és rengeteg kritikát kapnak emiatt. Soron kívül Nagy bejelentést tett Kunhalmi Ágnes, de mi lesz az MSZP-vel?

A legutóbbi hajsza alatt is sikerült összefeszülniük az Anett-Emese párossal. Emese előttük jegyezte meg, hogy emberileg is távol van a két fiatal tőlük, és nem véletlenül tették rájuk a jelet. „Másrészt mástól nem érzünk olyanfajta ellenszenvet”.

Angi erre azt mondta, nála a lányok átléptek egy határt, bár megjegyezte, Emesében kezd egyre pozitívabban csalódni, addig Anettben negatívan. „A szemforgatás után egyre jobban kezdelek megszeretni.” – vette át a szót Bende. Anettel most azon ment a vita, hogy szerintük beleszól a magánéletükbe, amin igencsak meglepődött.

Jó híreket kaptak a gyermekes családok, jön az új támogatás

Október első napjától lép életbe egy új támogatási rendszer, ami sokat segíthet a gyermekes családoknak.

Izrael kiiktatta a világ egyik legkeresettebb terroristáját

Óriási csapatást mért Izrael a Hezbollahra, aminek időközben már a vezetőjét is kiiktatták egy szervezett katonai akció kíséretében.

A budapesti tömegközlekedés 1 perces leállítását kérik Karácsony Gergelytől

A Momentum Mozgalom azzal a kéréssel fordult Karácsony Gergely főpolgármesterhez, hogy 2024-től minden év október 23-án 19 óra 56 perckor álljon le egy percre a fővárosi tömegközlekedés, emlékezzünk így is '56 hőseire.