Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
66,135 $

Robbanás történt egy oroszországi benzinkútnál, két gyermek is meghalt

Eddig tíz halálos áldozatról tudni, akik életüket vesztették az oroszországi dagesztáni régióban történt robbanás következtében.

...svg content...Fotó: Az orosz Nemzeti Terrorellenes Bizottság (NAK) videójáról készített képen kiégett megsérült rendőrautó a dagesztáni Derbentben 2024. június 23-án. Terroristák fegyveres támadásokat hajtottak végre a kaukázusi orosz tagköztársaság, Dagesztán három településén, a rendfenntartó erők több mint tizenöt tagja és több polgári személy életét vesztette. A rendfenntartók hat támadót likvidáltak. MTI/EPA/Nemzeti Terrorellenes Bizottság
Ázsia
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Pénteken történt a robbanás egy benzinkúton az oroszországi Kaszpi-tenger térségében, Dagesztánban. Eddig összesen 10 ember haláláról tudni, akik a detonáció miatt meghaltak, nem lehetett már rajtuk segíteni.

Az áldozatok között van két gyermek is, így még tragikusabb, ami történt. A Telegramon keresztül kiadott közlemény szerint 11 ember sérült meg a robbanásban, miközben holttesteket emeltek ki a törmelékek alól. A Reuters megjegyzi, 8 embert ápolnak jelenleg kórházban, és az egyik sérült állapota súlyos.

A robbanás olyan erővel bírt, hogy a közeli kerületekben az áramellátás részben megszakadt. A nyomozóbizottság súlyos bűncselekményekkel foglalkozó részlege bejelentette, büntetőeljárást indított a robbanás után, és jelenlegi is vizsgálják az eset körülményeit.

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.

Robbanás történt egy oroszországi benzinkútnál, két gyermek is meghalt

Eddig tíz halálos áldozatról tudni, akik életüket vesztették az oroszországi dagesztáni régióban történt robbanás következtében.

Magyar Péter kiadta a listát, kik nem lehetnek párttagok a Tisza Pártnál

Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője tisztázta, kik azok, akik biztosan nem csatlakozhatnak hozzájuk, bárhogyan is alakuljon a sorsuk a 2026-os választások ideje alatt.