Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,21 Ft
Euró
396,69 Ft
Font
475,56 Ft
Bitcoin
65,694 $

Már ma este pályára lép az Újpest az NB1-ben

A harmadik helyen álló Újpest pályára lép péntek este, méghozzá a katasztrofális formában játszó Győri ETO ellen.

...svg content...Fotó: Bese Barnabás, az Újpest játékosának gólöröme a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójában játszott Újpest FC - Debreceni VSC mérkõzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2024. augusztus 23-án. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az Újpest ugyan rosszul, vereségekkel kezdte a bajnokságot, hamar talpra tudtak állni. Jelenleg a dobogó harmadik fokán állnak, viszont némiképp árnyalja a képet, hogy 7 meccsen értek el 10 pontot, addig a Ferencváros úgy 15 pontos, hogy két mérkőzéssel kevesebbet játszott.

A PAFC szintén 15 pontot gyűjtött eddig, ugyanakkor egy meccsel többjük van, mint a Fradinak. A Ferencváros egyedüliként a mezőnyből 100%-os, addig az Újpest már három vereséget is elszenvedett, így ma mindenképpen nyerniük kell. Soron kívül Egyre esélyesebb, hogy Vitézy Dávid lesz a főpolgármester-helyettes

Már csak amiatt is, mert odahaza játszanak és az utolsó helyezett Győri ETO lesz az ellenfél, akik a legutóbbi fordulóban nyertek először. Miután szoros a bajnokság, még semmi sem dőlt el, és még egy döntetlen is siker lenne az ETO számára. A mérkőzést 20 órától rendezik meg, amit természetesen élőben közvetít az M4 Sport.

Menczer Tamás Magyar Péternek: vállald a felelősséget a botrányos tetteidért

Ismét Magyar Péternek üzent Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, aki szerinte eljött az idő, hogy a Tisza Párt vezetője vállalja a felelősséget a botrányos tetteiért.