Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,86 Ft
Euró
397,21 Ft
Font
476,25 Ft
Bitcoin
65,730 $

Gyurcsány Ferenc péntek reggel árulással vádolta meg Orbán Viktort és kormányát

Gyurcsány Ferenc is hallgatta Orbán Viktor péntek reggeli interjúját, és a tőle megszokott stílusban reagált.

...svg content...Fotó: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke és felesége, Dobrev Klára, a párt európai parlamenti képviselője, árnyék-miniszterelnöke a pártelnök 20. évértékelő beszéde előtt a budapesti Radisson Blu Béke Hotelben 2024. február 24-én. MTI/Kovács Tamás
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Gyurcsány Ferenc pártja mélypontra zuhant az EP-választásokat követően, és rendkívül csekély annak az esélye, hogy a 2026-os választások idején minimális szinten is labdába rúghatnak a miniszterelnöki posztért.

Még talán az sem kizárt, hogy nem indítanak jelöltet, vagy mindent egy lapra feltéve Gyurcsány Ferenc ismét jelölteti magát. A Tisza Párt azonban már most szinte teljesen felfalta a baloldalt, ami nyilván rendkívül kellemetlenül érinti a DK-t. Soron kívül Szentkirályi Alexandra felszólította Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Gyurcsány taktikája nem feltétlen a legkifizetődőbb, miután Orbán Viktort és Magyar Pétert egyszerre támadja. Mindez nem okozhat nagy meglepetést, mivel Gyurcsányék szép lassan rájöttek, esélytelen, hogy együttműködjenek Magyarral, aki folyamatosan károkat okoz számukra a szavazók elvételével.

A volt kormányfő ezúttal Orbán Viktor péntek reggeli interjújára reagált, aki szerint Orbán Balázs hibát követett el az 1956-os nyilatkozatával. Erre reflektált most Dobrev Klára férje, aki szerint az árulás nem hiba, hanem bűn.

„Azt mondja Orbán, hogy a politikai igazgató hibát követett el. Az árulás nem hiba. Az bűn. És a bűn nem Balázsé, hanem Viktoré.” – írta a Facebook oldalán a posztjában.

Gulyás Gergely: nincs olyan nap, hogy Magyar Péter ne állítson valótlanságot

Gulyás Gergely védelmébe vette Orbán Balázst a legutóbbi nyilatkozata után, ami nagy felháborodást váltott ki a baloldalon.

Váratlan akciót hirdetett a Lidl, jó hírt jelenthet a nyugdíjasoknak

Gyógyászati segédeszközök szerezhetők be jóval olcsóbban a boltlánc üzleteiben. Ennek a kedvezménynek aktualitása is van, hiszen nemrég derült ki, számos gyógyászati segédeszköz drágulhat meg a közeljövőben.