Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,86 Ft
Euró
397,21 Ft
Font
476,25 Ft
Bitcoin
65,730 $

Tragédia Újpalotán: kigyulladt egy nyolcadik emeleti panellakás

Egy nyolcadik emeleti panellakás gyulladt ki csütörtök este Újpalotán, melynek következtében életét vesztette a tulajdonos.

...svg content...Fotó: Unsplash/Max Fleischmann
Baleset
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Csütörtök este nagy erőkkel vonultak az egységek az újpalotai helyszínre, a Zsókavár utcához, miután kigyulladt egy nyolcadik emeleti panellakás. Az ablakon keresztül valósággal ömlött ki a füst, sokan figyelték a történéseket, és attól tartottak, hogy tragédia történhetett.

Az egységek végül megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd ezt követően eloltották a lángokat. A Metropol úgy tudja, a lakás tulajdonosán már nem lehetett segíteni, életét vesztette a tűzesetben. Egyelőre nem tudni, mi idézte elő a lángokat, de úgy sejtik, hogy az idős nyugdíjas férfi az ágyban dohányozhatott, viszont a szándékosság sem zárható ki.

A hatóságok a protokollokat követve vizsgálják ki az esetet, majd megállapítják, mi okozta a tüzet. Szerencsére a többi lakás érintetlen maradt, azokra nem terjedtek át a lángok, így több egység bevonására nem volt szükség.

Gulyás Gergely: nincs olyan nap, hogy Magyar Péter ne állítson valótlanságot

Gulyás Gergely védelmébe vette Orbán Balázst a legutóbbi nyilatkozata után, ami nagy felháborodást váltott ki a baloldalon.

Szentkirályi Alexandra felszólította Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Szentkirályi Alexandra úgy döntött, felszólítja Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt, miután továbbra sem árulták el, miről egyeztettek zárt ajtók mögött.

Az izraeli kormányfő legutóbbi kijelentései után szinte esélytelennek tűnik a libanoni tűzszünet

Benjámin Netanjahu néhány órán belül egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat tett a tűzszüneti javaslat kapcsán, így szinte biztossá vált, hogy nem lesz háromhetes tűzszüneti megállapodás.