Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,38 Ft
Euró
400,89 Ft
Font
479,01 Ft
Bitcoin
62,736 $

Dömötör Csaba szerint Magyar Péter pártja brüsszeli tanácsadók mellett döntött

Mint fogalmazott: „Már csak az a kérdés, hogy hol a hazájuk, és kik a valódi főnökeik”.

...svg content...Fotó: MTI/Kovács Attila
Belpolitika
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

„Björn, Antonio, Francesco. Nem valamely tetszőlegesen kiválasztott Netflix-sorozat főszereplőiről van szó, hanem a tiszás EP-képviselők újonnan felvett brüsszeli tanácsadóiról” – kezdte a hivatalos közösségi médiás oldalán közzétett bejegyzését Dömötör Csaba, a Fidesz EP-képviselője. Mint írta, tulajdonképp az történt, miután a Tisza Párt idehaza kiírt egy pályázatot az EP-képviselői tanácsadói állásokra, „sok esetben véletlenül sem magyar jelentkezők mellett döntöttek, hanem külföldi tanácsadók mellett”.

Megjegyezte: azt a forgatókönyvet zárjuk ki, hogy „egy 30 százalékos párt nem talál Magyarországon nyelveket beszélő fiatalokat egy sokak számára izgalmas brüsszeli munkára. Itt biztosan másról van szó”. Ezután Dömötör Csaba arra utalt, ha megnézzük a most felvett külföldi tanácsadók eddigi életútjait, „közelebb kerülhetünk a valódi okokhoz”. Kiemelte: olyanokat találunk köztük, akik korábban a liberális Renew-frakcióban dolgoztak. Annál a frakciónál, amely a Momentum segítségével a Magyarország elleni politikai hadjárat egyik fő hangadója volt. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

„Olyan tanácsadó is akad, aki civilnek mondott hálózatoknál dolgozott, amelyek szintén agresszív szólamai voltak a Magyarország elleni kórusnak” – fogalmazott a Fidesz EP-képviselője. Majd megjegyezte: Magyar Péter – aki szeptember végén még mindig adós az első brüsszeli munkanapjával – pár hete így reklámozta a tanácsadói pályázatot: „Olyan kollégák jelentkezését várjuk, akik képesek hazájuk érdekében a legtöbbet kihozni magukból”. Dömötör Csaba hangsúlyozta: azóta megtalálták és fel is vették őket.

„Már csak az a kérdés, hogy hol a hazájuk, és kik a valódi főnökeik” – zárta a Facebookon közzétett posztját. Korábban egyébként azt is megírtuk, hogy Magyar Péter élő adásban üzent egykori kedvesének, Vogel Evelinnek, egyúttal volt felesége, Varga Judit is szóba került.

A Tisza Párt vezetője a Varga Judittal készült interjúhoz hasonlította a Vogel Evelinnel készített beszélgetést az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Míg ebben a cikkben arra tértünk ki, hogy a legfrissebb közvélemény-kutatás szerint gyengült a Tisza Párt, a Fidesz viszont erősödött.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Óriási balesetet vettek videóra az M0-son, becsapódott egy X5-ös BMW

Az idős sofőr hibázott, majd rögtön kiszállt, és megkérdezte, rendben van-e az előtte lévő, akinek totálkárosra törte az autóját.