Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,82 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
471,82 Ft
Bitcoin
63,579 $

Volt kedvese arról, kicsoda Magyar Péter valójában: erre nem is merek válaszolni

Ugyanakkor leszögezte, nem fél volt párjától, s bízik benne, hogy „nem fog teljesen megőrülni”.

...svg content...Fotó: MTI/Purger Tamás
Belföld
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Magyar Péter, a Tisza Párt vezetőjének korábbi kedvese, Vogel Evelin az interjúja során több témáról is szót ejtett, így a pártelnök volt feleségéről, Varga Juditról készített felvételek témája is felmerült. Mint mondta, emlékei szerint nem volt óriási dilemma a férfiben arról, felhasználja-e a felvételeket, ám azok tartalmáról még neki sem számolt be.

Felidézte, azon a napon, amikor Magyar Péter bement az ügyészségre, nem sokkal korábban odaadta neki a laptopját, és különböző dokumentumokat, hogy a kedvese rejtse el azokat. „A meghallgatás előtt egy-két órával a kezembe nyomott dokumentumokat, laptopot, pendrive-ot és mondta, hogy azonnal tüntessem őket el, hogy dugjam el őket” – idézte fel.

Szerinte a politikus úgy gondolta, sokkal erősebb ütő kártyát jelentenek a nála lévő hangfelvételek annál, mint amekkora hatást kiváltottak. Arról azonban nincs tudomása, hogy volt párjának lennének egyéb hangfelvételek is a birtokában. „Neki már nem ez kéne, hogy legyen az eszköze” – jegyezte meg Vogel Evelin az Indexnek nyilatkozva.

Mindemellett azt gondolja, hogy az emberek nem jól látják, kicsoda Magyar, „mert ő nem az, akinek látszik”. Arra, hogy akkor kicsoda Magyar Péter valójában, Evelin csak annyit mondott: „Erre a kérdésre azt hiszem nem is merek válaszolni”. Hozzátette, a Tisza Párt elnöke minden bizonnyal nagyon mérges lesz, ha tudomást szerez majd az ő nyilvánosság elé lépéséről.

„De azt fogja mondani, hogy ő erre számított, sőt talán azt is, hogy ez a Fidesz műve, mert nyilván mindenre ez a válasza. És hogy velem mit fog csinálni azt nem tudom, de remélem a családomat nem bántja. Nem mondom azt, hogy bármire képes, de sok mindenre képes” – emelte ki az édesanya. Ugyanakkor leszögezte, nem fél volt párjától, s bízik benne, hogy „nem fog teljesen megőrülni”.