Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,25 Ft
Euró
395,07 Ft
Font
472,57 Ft
Bitcoin
63,765 $

A Chelsea simán, a Manchester City izzadva jutott tovább a Ligakupában

Az angol Ligakupa harmadik fordulójában léptek pályára a csapatok, köztük a Chelsea-vel és a Manchester City-vel.

...svg content...Fotó: Rodri, a Manchester City (b) és Cole Palmer, a Chelsea FC (j) játékosa az Angol Labdarúgó-szövetség Kupája, az FA-kupa elődöntőjében játszott Manchester City-Chelsea FC mérkőzésen Londonban 2024. április 20-án. MTI/EPA/Neil Hall
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindkét sztárcsapat odahaza játszhatott, aminek továbbjutás lett a vége. A londoniak a Barrow-t fogadták, akik egy igen nagy pofonba futottak bele. Nkunku már a 8. percben eredményes tudott lenni, majd a 15. percben ismét, amivel mondhatni hamar eldőlt a továbbjutás sorsa.

A vendégeknek még szerencséjük sem volt, a 28. percben öngól miatt 3-0-ra módosult az állás. A második félidő legelején pedig Neto talált be, és ezzel máris 4-0-val mehettek tovább. Nkunku triplázott a 75. percben, és ez az 5-0 a gyengébb ellenfél ellenére is biztató volt. Soron kívül Volt kedvese arról, kicsoda Magyar Péter valójában: erre nem is merek válaszolni

A City már inkább megszenvedett, bár ők sem a legerősebb csapatukkal álltak ki. A Watford volt az ellenfél, és noha Doku az 5. percben megszerezte a vezetést Grealish passzából, valamint Nunes a 38. percben megduplázta az előnyt, necces volt a vége. Necces volt, mert Ince a 86. percben szépített, így a lefújás pillanatáig nyílt maradt a párharc.

Magyar Péter reagált volt barátnője súlyos állításaira, akinek megkérte a kezét és zsarolással vádolja

A Tisza Párt vezetője hosszasan reagált Vogel Evelin súlyos állításaira, ami akár több szavazót is eltántoríthat a baloldali párttól.