Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,23 Ft
Euró
394,36 Ft
Font
473,26 Ft
Bitcoin
63,874 $

Váratlanul máris visszavonult Zidane fia

Enzo Zidane végül messze nem futott be akkora karriert, mint a legendás édesapja, így inkább úgy döntött, még a 30-as évei előtt visszavonul.

...svg content...Fotó: Zinédine Zidane korábbi francia válogatott labdarúgó, a Real Madrid volt edzője a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében játszott Borussia Dortmund - Real Madrid mérkőzésen a londoni Wembley Stadionban 2024. június 1-jén. MTI/EPA/Neil Hall
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zidane a valaha volt egyik legnagyobb játékos, aki szintén ideje korán köszönt el, viszont addigra mindent megnyert, amit csak lehetett. Már 1995-ben édesapának mondhatta magát, amikor is megszületett a kisfia, Enzo.

5 évesen kezdte meg a pályafutását a Juventusnál, és sokan nagy jövőt jósoltak neki. Végül 10 éven át nevelkedett a Real Madrid kötelékében, majd a klub C és B csapatában is szerencsét próbált, 26, illetve 78 mérkőzésen. Soron kívül Vonatbaleset történt Soroksáron, kisiklott egy tehervonat

2016 és 2017 között a felnőtt kerettel edzhetett, ugyanakkor nem jutott komoly szerephez. Végül az Alves és Almería játékosa is volt, 2021-től pedig már a kevésbé ismert Rodeznél játszott. Pályafutását a spanyol Fuenlabradánál fejezte be, és most kiderült, nem folytatja tovább.

Fabrizio Romano a Diario AS-re hivatkozva számolt be arról, hogy a 29 éves Enzo nem játszik többé, a spanyol harmadik ligából köszönt el a játéktól, mert a magánéletére szeretne koncentrálni, beleértve a befektetéseit is.

Több mint 10 millió telefont fertőzött meg egy vírusos alkalmazás

Ez a kártevő hatékonyan rejtőzik el a vírusirtók elől, és képes fájlokat futtatni, appokat telepíteni, linkeket megnyitni, sőt fizetős szolgáltatásokra is előfizethet a nevünkben.

Vonatbaleset történt Soroksáron, kisiklott egy tehervonat

Egy tehervonat több kocsija is kisiklott a soroksári állomásnál, aminek már a pontos okai is ismertek.

Váratlanul máris visszavonult Zidane fia

Enzo Zidane végül messze nem futott be akkora karriert, mint a legendás édesapja, így inkább úgy döntött, még a 30-as évei előtt visszavonul.