Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,78 Ft
Euró
394,52 Ft
Font
473,59 Ft
Bitcoin
63,192 $

Ifjú magyar kapus lép pályára a Barcelona színeiben a felnőtt csapatban

A felnőtt csapathoz került a még csak 18 éves tehetség.

...svg content...Fotó: Unsplash/Patrick T'Kindt
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, a Barcelona nemrég a Villarreal ellen lépett pályára a LaLiga 6. fordulójában, s bár a katalánok hatalmas fölénnyel 5-1-es parádés győzelmet arattak, Hansi Flick edző aligha volt boldog a mérkőzés után.

Marc-André ter Stegen ugyanis olyan súlyos sérülést szenvedett az első félidő végén, hogy ebben a szezonban már nem is léphet többet pályára. A jobb térdében szakadt el egy ín, azóta már meg is operálták. Soron kívül Október elején jelentős változás a Győr és Veszprém közötti vasútvonalon, pótlóbuszok járnak majd

A Barcelona kapusa, Marc-André ter Stegen súlyos sérülése miatt a klub pedig a fiatal tehetséget, Yaakobishvili Áront hívta be az első csapat keretébe. Yaakobishvili Áron, a magyar utánpótlás válogatott játékos 2018-ban csatlakozott a Barcelona utánpótlás csapatához, most pedig végre lehetőséget kapott a felnőtt csapatnál.

A 18 éves, Budapesten született, georgiai származású játékos testvére, Antal, szintén Spanyolországban játszik, a Girona együttesében. Az ifjú és tehetséges kapus várhatóan Inaki Penával és Ander Astralagával együtt kerül be a Barcelona keretébe a Getafe elleni bajnoki mérkőzésen. A Barcelona jelenleg 100 százalékos teljesítménnyel, 18 ponttal vezeti a La Liga tabelláját a címvédő Real Madrid előtt.