Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,78 Ft
Euró
394,52 Ft
Font
473,59 Ft
Bitcoin
63,192 $

Ázsia Expressz: felakadtak a szemei és többször elájult Angi

Félelmetes jelenetsor játszódott le az Ázsia Expresszben, miután Zsigmond Angi szemei felakadtak és többször elájult.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Egy egészen drámai adásrész vár ránk ma este az Ázsia Expresszben, melynek ideje alatt két páros akár fel is adhatja a játékot. L.L. Junior nagyon súlyos szavakat fogalmazott meg Dárdai Blankához, akik azóta már nincsenek együtt.

Látván, hogy mik történtek közöttük a műsorban, ez talán nem is lehet nagy meglepetés. Hogy van-e visszaút közöttük, nem tudni, de jelenleg úgy fest, nincs. Miattuk is érdemes lesz figyelni az eseményeket, egy nagyon meghatározó adás áll előttünk. Soron kívül Október elején jelentős változás a Győr és Veszprém közötti vasútvonalon, pótlóbuszok járnak majd

Zsigmond Angi miatt is, aki olyan rosszul lett, hogy orvost kellett hozzá hívni. Még infúziót is kapott, így félő, hogy számukra ezzel idő előtt érhet véget a verseny, hiába tartják őket az egyik legerősebb párosnak, de egyúttal nagyon megosztóak is.

Angi annyira mélypontra került, hogy felakadtak a szemei és többször elvesztette az eszméletét. Megrémült ettől a párja, Mészáros Bende, hiszen ilyen állapotban még nem láthatta a kedvesét ezelőtt. Hogy mi okozta mindezt, egyelőre nem tudni, de talán erre is választ kaphatunk.