Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,78 Ft
Euró
394,52 Ft
Font
473,59 Ft
Bitcoin
63,192 $

A fék helyett a gázra lépett, fehér Porsche-jával áttörte a falat és egy fára zuhant

Az 50 év körüli nőt körülbelül 30 perc alatt tudták kiszabadítani a járműből.

...svg content...Fotó: Twitter
Észak-Amerika
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Hétfő reggel különös incidens történt a floridai Coral Gables városának egyik parkolóházában: a harmadik emeleten egy nő a fék helyett a gázpedálra lépett, fehér Porsche terepjárója áttörte a falat, majd az épület mellett álló fára zuhant – derül ki a beszámolóból.

A CBS News cikke szerint a Coral Gabeles-i tűzoltósághoz 9:15-kor érkezett segélyhívás, majd a helyszínre érkező csapat elszánt munkájának köszönhetően később sikerült kiszabadítani a járműből az 50 év körüli nőt. Soron kívül Október elején jelentős változás a Győr és Veszprém közötti vasútvonalon, pótlóbuszok járnak majd

„Úgy tűnik, hogy a nő véletlenül lépett a gázpedálra a fék helyett, amely miatt autójával áttörte a falat. Nagy szerencséje volt, hogy ezután egy fán landolt” – nyilatkozta a rendőrség szóvivője. Megerősítette, hogy a sofőrt 20-30 perc alatt tudták kiszabadítani.

Mint mondta, mindezt úgy valósították meg, hogy egy tűzoltót egy kötélen leeresztettek a járműhöz. A hírek szerint a nőnek nem esett baja, de a biztonság kedvéért egy közeli kórházba szállították: azt mondták, rendbe fog jönni.

Egy szakember, aki a közelben dolgozik, elmondása szerint a betegeivel épp odakint tartózkodott, ha pedig nincs ott a fa, a jármű a pácienseire zuhant volna. „Ez őrület. Az embereknek sokkal jobban oda kellene figyelniük, ha kocsiba ülnek” – fogalmazott.