Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,67 Ft
Euró
394,66 Ft
Font
473,27 Ft
Bitcoin
63,480 $

Dobsz egy hátast Tóth Gabi táncától, már most magas szinten van (videó)

Aki kicsit is ért a tánchoz, az ebből a videóból is le fogja szűrni, hogy Tóth Gabi egyértelműen a legjobb táncosok között lehet a Dancing with the Stars új évadában.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabinak az elmúlt hétvégén ismét vennie kellett egy mély levegőt, mert nem úgy sikerült a produkciója, mint szerette volna. Később tisztázta, mik voltak ennek az okai, és készen áll arra, hogy ezen a héten ismét bizonyítson, miután, ha utolsóként is, de továbbjutott.

Lékai-Kiss Ramóna megvédte az énekesnőt, de így tett Liptai Claudia is, aki egy nagyon különleges énekesnőnek tartja Gabit. Kettős terhelés alatt áll, miután a hamarosan induló Dancing with the Starsra is gyakorol. Soron kívül Változékony idő vár ránk kedden, napsütés és csapadék is várható

Ezzel pedig olyan terhelésnek van kitéve, mint soha ezelőtt, ami egyúttal kockáztatás is a részéről, hiszen akár mindkét produkció kárára mehet mindez. Ennyi elfoglaltság mellett nem sokat aludhat, és ha megint továbbjut a Sztárban Sztár All Starsban, újabb terhet vállal.

Gabi úgy döntött, mutat egy kis ízelítőt abból, milyen szinten táncol, ami nem meglepő, mert gyerekkora óta szerepet játszik a tánc az életében, és a párja, Papp Máté Bence mellett rendkívül sokat fejlődhet. A videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig.