Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
394,58 Ft
Font
472,40 Ft
Bitcoin
63,494 $

Megasztár: Rúzsa Magdiék állva tapsoltak Ráhelnek, világszínvonal volt (videó)

A 27 éves egyetemi hallgató több mint lenyűgözte a Rúzsa Magdi vezette zsűrit a Megasztár válogatójának első napján.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Fogalmazzunk úgy, akadtak olyan hangok is, akik nem rúghattak labdába, és noha Schobert Norbi fiának egyáltalán nincs rossz énekhangja, csak neccesen juthatott tovább. Köszönhető ez annak, hogy nagyon magasan van a szint a Megasztárban, és ez a továbbiakban is így lesz.

Akadt olyan versenyző is, aki gyakorlatilag nem volt hajlandó leállni, kellemetlen volt a helyet. Belefutott pár kínos helyzetbe is a zsűri, de ez várható volt, még talán az is, hogy valaki telefonnal a kezében próbál majd énekelni. Soron kívül Gyurcsány Ferenc csípősen reagált Magyar Péter bejelentésére, miszerint nem ül be a Fővárosi Közgyűlésbe

Abigélnek nem volt másra szüksége, csak egy mikrofonra, és elnézve a teljesítményét, kicsit sem lepődnénk meg azon, ha ő nyerné a Megasztár 2024-es évadát, és az azzal járó hatalmas pénzösszeget, amire eddig nem volt példa.

A nap másik hangja Ráhel volt, aki miatt a zsűri állva tapsolt, mely már önmagában jelezte, hogy nagy jövőt jósolnak neki a műsorban. Könnyekig hatódott a lány, Marics Peti azt mondta, akár ő lehet a Megasztár legújabb évadának győztese.

Három hónap alatt negyedmilliárd forintot kapott a Tisza Párt

Az átláthatóság érdekében hozták nyilvánosságra a pontos adatokat.