Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,15 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
472,42 Ft
Bitcoin
63,560 $

Megasztár: az egyik énekest még leállítani sem lehetett (videó)

Rúzsa Magdiék találkoztak pár érdekes karakterrel, akiknek nem sok közük volt az énekléshez, Zita is ebbe a kategóriába sorolható sajnos.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Most minden Schobert Norbi fiáról szól a Megasztárban, aki ugyan továbbjutott, nem túl magabiztosan tette ezt meg, mert Rúzsa Magdi is nemet mondott. Nagyon félti az énekesnő a 19 éves srácot, de Marics Peti úgy döntött, kap még egy lehetőséget.

Nem mindig volt ilyen szerencsés, a 31 éves Zita például finoman fogalmazva sem volt esélyes, még csak arra sem, hogy ott legyen a következő körben. Ördög Nóri arca is eltorzult, amikor meghallotta az egyetemi hallgatót. Soron kívül Vezetőszáron kísérték be a tárgyalóterembe a kommandósok a kiskunfélegyházi katolikus papot, aki gyermekeket molesztálhatott

Mindezt azzal tetézte, hogy nem akart leállni, újra és újra próbálkozott, a végén már mikrofon nélkül. Valamiért nem érezte, hogy nagyon nem jó, amit csinál, addig a zsűri egyre kellemetlenebbül érezte magát emiatt.

Igyekeztek nem megbántani őt, addig Zita csak folytatta és folytatta. Ilyen megilletődött versenyzőt még nem láttunk a Megasztárban eddig, nagyon nehezen távozott, mintha csak színészkedett volna, de sajnos nem.