Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,15 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
472,42 Ft
Bitcoin
63,560 $

Rúzsa Magdi Schobert Norbi fiáról: „Én féltem ezt a gyereket, tényleg”

Rúzsa Magdi szerint Schobert Norbi fia nem volt annyira jó a Megasztár válogatóján, de nemcsak emiatt mondott nemet neki, egyszerűen félti őt.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Schobert Norbi túl van az első válogatón a Megasztárban, ami felemásra sikeredett, mert Papp Szabi mellett Rúzsa Magdi is nemet mondott, nem győzte meg. Marics Peti kezébe került a döntés, aki végül továbbjuttatta.

Ugyan nem énekelt óriásit Norbi, voltak nála gyengébbek is, akik megkapták a lehetőséget. Az ő esete annyiban más, hogy mindenki ismeri, megosztó a személyisége a családja okán, és ez valóban komoly terhet jelent. Soron kívül Vezetőszáron kísérték be a tárgyalóterembe a kommandósok a kiskunfélegyházi katolikus papot, aki gyermekeket molesztálhatott

Magdi azt mondta, ez nagyon nehéz, már csak amiatt is, hogy Norbi az ország legismertebb szülőpárjának gyermekeként állt ki a színpadra, és nem a legjobbként. „Azért nem tudtam elvonatkoztatni, mert annyira nem jó, és az emberek tudnak olyanok lenni, mint a keselyűk, hogy meg fogja találni, és szétszedi. Én féltem ezt a gyereket, tényleg.”

Magdi komoly feszültséget és bánatot érzett Norbin, ami már önmagában hatalmas terhet jelent. „Neki már az érkezőputtonya nehéz. Caramel viszont azt látta, hogy Norbinak ez az első olyan élménye, amit igazán szívből csinál.