Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,10 Ft
Euró
393,37 Ft
Font
469,13 Ft
Bitcoin
63,212 $

5-1-re nyert a Barcelona, de Ter Stegen súlyos sérülést szenvedett

Hatalmas fájdalmak közepette vitték le a Barcelona kapusát, aki valószínűleg ismét súlyos sérülést szenvedett.

...svg content...Fotó: A német Marc-André ter Stegen kapus melegít a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában játszott Németország - Magyarország mérkőzés előtt Düsseldorfban 2024. szeptember 7-én. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Barcelona is pályára lépett vasárnap a LaLigában, egy nappal azután, hogy a Real Madrid hozta a kötelezőt. A katalánok tökéletes mérleggel várták a Villarreal elleni idegenbeli meccset, nagy esélyesként.

A sérültek ellenére is nagy formában van a katalán sztárcsapat, akik igyekeznek menekülni, kihasználni minden botlást. Most csak annyit tehettek, hogy tartják a különbséget, és így is tettek, fantasztikus mérkőzésen vannak túl. Soron kívül A királyi család biztonsági főnöke már Diana hercegnő halála előtt szólt

Nem lehetnek teljesen boldogok, hiszen Ter Stegen a 45. percben egy feltehetően súlyos sérülés miatt cserét kért. Egy lehúzott labdával csapódott be, és úgy tűnt, a térde sérülhetett meg, amivel már nem egyszer volt gondja.

Lewandowski újabb nagy meccsen van túl, a 20. és a 35. percben talált be, amire ugyan a 38. percben a Villarreal reagált egy góllal, ez csak egy szépségtapasz volt, nem több. Az 58. percben jött az újabb Barca-gól, majd egy drámai fordulat végén 1 perc leforgása alatt Lewandowski kihagyott egy büntetőt, míg a Villarrealtól elvettek egy gólt.

Raphina a 74. és a 83. percben lőtt góljával 5-1 lett a vége, amivel ismét üzentek a Real Madridnak. 18 ponttal vezetik a bajnokságot a 14 pontos Real Madrid előtt, ami egy szorosabb csatát ígérhet később.

Már a szomszédban is felfedezték a sötét anyagot, a Mars pályaingadozásaihoz is köze lehet

Egyre több dolog derül ki a rejtélyes sötét anyagról, ami mindenhol jelen lehet az univerzumban.