Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,145 $

Megasztár: Schobert Norbi fiának őszinte vallomása a szüleiről (videó)

Egyre több részletet láthatunk Schobert Norbi fiának bemutatkozásáról a Megasztárban, ami ezen az estén indul útjára.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi végül nem az X-Faktorban, hanem a sok év után visszatért Megasztárban mutatta meg, mire képes. Komoly meglepetést okozott a megjelenése, sokan meglepődtek, de a java csak azután következett, hiszen énekelt is.

Hatalmas rajta a nyomás a családja, az ismertsége miatt, és ezen változtatni szeretne. Rengetegen szólják meg a szülei kapcsán, és ez akkor sem volt másképp, amikor önkéntesnek állt. Rubint Rékánál betelt a pohár, rendesen kiosztotta az embereket, amiért a fiát támadták az árvízvédelem ideje alatt. Soron kívül A királyi család biztonsági főnöke már Diana hercegnő halála előtt szólt

Norbi az öccse és a barátnője kísérte el, míg a többiek egyéb elfoglaltság miatt nem lehettek ott, de támogatják a fiatal versenyzőt. Norbi azt mondta, számára nagy nehézséget jelent, hogy az emberek nem tudnak elvonatkoztatni a szüleitől.

Többek között emiatt is szeretne az élete során olyasvalamit elérni, hogy különválasszák őt a szüleitől, és úgy ismerjék, mint ifjabb Schobert Norbertet. A Rúzsa Magdival is kiegészült zsűri nagyon támogató volt, sok sikert kívántak neki, és arra kérték, hogy adjon bele mindent.

Már a szomszédban is felfedezték a sötét anyagot, a Mars pályaingadozásaihoz is köze lehet

Egyre több dolog derül ki a rejtélyes sötét anyagról, ami mindenhol jelen lehet az univerzumban.