Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,145 $

Donald Trump szerint már nincs idő vitázni, ezért nem kerül sor az újabb elnökjelölti vitára

Az amerikai elnökválasztási kampány újabb fordulatot vett, amikor Donald Trump volt elnök elutasította a Kamala Harris alelnökkel való második vita lehetőségét.

...svg content...Fotó: Donald Trump volt amerikai elnök, republikánus párti elnökjelölt beszédet mond az Izraeli Amerikai Tanács, az IAC konferenciáján Washingtonban 2024. szeptember 19-én. Az elnökválasztást november 5-én tartják az Egyesült Államokban. MTI/EPA/Will Oliver
Észak-Amerika

Szabó Kata

Szerkesztő

New York Times információi szerint Trump egy észak-karolinai kampányrendezvényen fejtette ki álláspontját a kérdésről. “Egy újabb vita problémája az, hogy már túl késő van” – mondta a volt elnök, utalva arra, hogy egyes államokban már elkezdődött a korai szavazás.

A republikánus jelölt emlékeztetett rá, hogy korábban várt egy lehetséges Fox News-os vitára, amit állítása szerint Harris csapata elutasított, most pedig, hogy a demokrata alelnök egy CNN-en tartandó második vitát javasolt, Trump ezt már nem tartja időszerűnek. A volt republikánus elnök retorikájában visszatérő elem, hogy szerinte csak a vesztes kér visszavágót. “Közvetlenül a választás előtt akar vitázni a CNN-en, mert súlyosan veszített” – állította a republikánus jelölt, miközben a közvélemény-kutatások nem feltétlenül támasztják alá ezt az állítást. Soron kívül A királyi család biztonsági főnöke már Diana hercegnő halála előtt szólt

Trump nem felejtette el kritizálta Harris eddigi választási teljesítményét sem. “Ő egyetlen előválasztást sem nyert meg. Én mindet megnyertem, emlékeznek?” – hangsúlyozta a tömeg előtt, majd azt is megemlítette, hogy míg ő már két elnökjelölti vitán vett részt, addig Harris csak egyen.

A volt elnök Joe Bidennel való összevetésben is bírálta az alelnököt. “Biden, bár nem vagyok a rajongója, de az ő javára legyen mondva, hogy 14 millió szavazatot azért csak kapott, míg ő egyet sem” – jegyezte meg Trump.

Már a szomszédban is felfedezték a sötét anyagot, a Mars pályaingadozásaihoz is köze lehet

Egyre több dolog derül ki a rejtélyes sötét anyagról, ami mindenhol jelen lehet az univerzumban.

Van, amiben a Galaxy S24 Ultra a teljes iPhone 16-sorozatot elveri

Az új iPhone 16 sorozat nem tudta felülmúlni a Samsung csúcsmodelljét egy nemrégiben végzett akkumulátor-élettartam teszt során.