Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,10 Ft
Euró
393,37 Ft
Font
469,13 Ft
Bitcoin
63,212 $

Van, amiben a Galaxy S24 Ultra a teljes iPhone 16-sorozatot elveri

Az új iPhone 16 sorozat nem tudta felülmúlni a Samsung csúcsmodelljét egy nemrégiben végzett akkumulátor-élettartam teszt során.

...svg content...Fotó: Apple
Mobil

Kiss László

Szerkesztő

A MrWhosetheboss nevű YouTuber valós körülményeket szimuláló vizsgálatot végzett, amelyben összehasonlította az új iPhone 16 készülékeket a korábbi modellekkel és a Samsung Galaxy S24 Ultra telefonnal. A teszt során népszerű alkalmazásokat váltogattak, beleértve a közösségi média appokat, a YouTube-ot és a Slacket.

Az eredmények azt mutatták, hogy a Samsung Galaxy S24 Ultra 5000 mAh-s akkumulátora 12 óra 31 perces használati időt biztosított, ezzel az első helyen végzett. Az iPhone 16 Pro Max 11 óra 22 perccel a második helyet szerezte meg, jelentősen meghaladva elődje, az iPhone 15 Pro Max 9 óra 35 perces teljesítményét. Soron kívül A királyi család biztonsági főnöke már Diana hercegnő halála előtt szólt

Az Apple új készülékei között az iPhone 16 Plus 8 óra 45 percet, míg az iPhone 16 és iPhone 16 Pro modellek egyaránt 8 óra 19 percet értek el. Bár az összes iPhone 16 modell felülmúlta az iPhone 15 sorozat tagjait, egyik sem tudta megközelíteni a Galaxy S24 Ultra eredményét.

Az Apple állítása szerint az új iPhone 16 Pro Max négy órával hosszabb videólejátszási időt kínál elődjénél, míg az alap iPhone 16 modell két órával növelte a használati időt. A tesztek alapján úgy tűnik, hogy az Apple valóban javított az akkumulátor teljesítményén, de még mindig elmarad a Samsung zászlóshajó modelljétől.

Fontos megjegyezni, hogy az akkumulátor élettartama nagyban függ az egyéni használati szokásoktól, így a teszteredmények nem feltétlenül tükrözik minden felhasználó tapasztalatait. Az Apple továbbra is dolgozik a hatékonyság javításán, többek között a második generációs 3 nm-es chiptechnológiával, de úgy tűnik, hogy ezen a területen még van hova fejlődnie a versenytársával szemben.

Már a szomszédban is felfedezték a sötét anyagot, a Mars pályaingadozásaihoz is köze lehet

Egyre több dolog derül ki a rejtélyes sötét anyagról, ami mindenhol jelen lehet az univerzumban.