Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,145 $

Kiderült, mit szólt oda a játékvezető Mbappénak a Real Madrid legutóbbi meccsén

A játékvezető személyesen is figyelmeztette Mbappét, hogy vékony jégen táncol.

...svg content...Fotó: A francia válogatott Kylian Mbappé a madridi Santiago Bernabeu Stadionban, amint bemutatják a Real Madrid spanyol labdarúgóklub új játékosaként 2024. július 16-án. MTI/EPA/EFE/Chema Moya
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az Espanyol elleni mérkőzés során három kulcsjátékos, Kylian Mbappé, Jude Bellingham és Vinicius Junior is sárga lapot kapott tiltakozás miatt. Ezek közül különösen Mbappé figyelmeztetése váltott ki nemtetszést a Real Madrid szurkolói körében, miután a francia csatár egy kézmozdulat miatt kapott sárgát egy lesszituációt követően.

A második félidőben Munuera Montero igyekezett elejét venni a további tiltakozásoknak ezért egy alkalommal távolról figyelmeztette Mbappét, jelezve felé, hogy kockáztatja a kiállítást. A Movistar kamerái rögzítették, ahogy a bíró a következőket mondta: “Hé, Kylian… a kiállítást kockáztatod.” Soron kívül A királyi család biztonsági főnöke már Diana hercegnő halála előtt szólt

Mbappé láthatóan elégedetlenül fogadta a bírói intést, a félidőben pedig a játékvezető felé indult, hogy magyarázatot kérjen az általa igazságtalannak vélt sárga lapra vonatkozóan. Bellingham sem kerülte el a figyelmeztetést. A második félidőben ugyanis egy meg nem ítélt szabálytalanság miatt tiltakozott, amiért azonnal sárga lapot kapott.

A kamerák rögzítették, ahogy az angol középpályás dühösen “egy darab sz*rként” jellemezte a játékvezetőt, aki emiatt már nem fegyelmeztette külön az angol válogatott játékosát. A mérkőzés során tapasztalt feszültség ellenére a Real Madrid végül győztesen hagyta el a pályát. A csapat teljesítményében kiemelkedő volt Vinicius Junior játéka, aki góljával és gólpasszával kulcsszerepet játszott a madridi siker kivívásában.

Már a szomszédban is felfedezték a sötét anyagot, a Mars pályaingadozásaihoz is köze lehet

Egyre több dolog derül ki a rejtélyes sötét anyagról, ami mindenhol jelen lehet az univerzumban.