Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,885 $

Harmadszorra is vitára hívta Magyar Pétert a kormány

A miniszterelnök politikai igazgatója harmadszor kezdeményez nyilvános eszmecserét a Tisza Párt vezetőjével.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke beszédet mond a debreceni Református Nagytemplom előtt tartott anyák napi nagygyűlésen 2024. május 5-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

A magyar politikai élet ismét egy potenciális vita lehetőségével szembesül, ezúttal azonban már európai színtéren. Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója ugyanis újabb kísérletet tett arra, hogy nyilvános vitát folytasson Magyar Péterrel, a Tisza Párt elnökével.

A javasolt helyszín ezúttal Strasbourg, ahol a magyar EU-elnökség programját mutatják be az Európai Parlamentben.  Orbán Balázs úgy véli, ez megfelelő alkalmat teremthet a régóta húzódó politikai eszmecsere megvalósítására. Soron kívül 19 éves fiatal lány halt meg egy olasz klubban kitört lövöldözésben

“A magyar uniós elnökség bemutatásán a tervek szerint én is ott leszek, illetve Ön is ott lesz mint képviselő,” fogalmazott Orbán Balázs Magyar Péterhez intézett üzenetében.  A politikai igazgató azt javasolta, hogy az esemény margóján tartsanak külön vitát a magyar közmédia szervezésében.

Ez már a harmadik alkalom, hogy Orbán Balázs nyilvános vitára hívja Magyar Pétert. Korábban a közmédia 48 perc című műsorában kétszer is lehetőséget kínáltak a két politikusnak az eszmecserére, ám ezek Magyar Péter elutasítása miatt nem valósultak meg.

Orbán Balázs nem rejtette véka alá véleményét a korábbi elutasításokról. “Remélem, hogy ez így Önnek is elfogadható lesz, és nem jön több angolnázás, vádaskodás, elsomfordálás”, üzente Magyar Péternek, hozzátéve: “Bátorítanám, ezúttal ne legyen gyáva! Én kivárom.”

Harmadszorra is vitára hívta Magyar Pétert a kormány

A miniszterelnök politikai igazgatója harmadszor kezdeményez nyilvános eszmecserét a Tisza Párt vezetőjével.

A tervek szerint jövő héttől normalizálódhat a közlekedés Budapesten

A Duna apadásával párhuzamosan több fővárosi közlekedési vonal is visszaáll eredeti üzemrendjére a következő héten.

A fiatalok döntő többsége több forrásból teremti elő a megélhetési költségeit

Egy kutatás szerint a felsőoktatásban tanuló diákok több mint négyötöde dolgozik. A fővárosban a leggyakoribb az egyetem melletti rendszeres munkavégzés.