Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,885 $

Videón a Bayern München újabb sokkoló győzelme

Nem lehet azt mondani, hogy a Bayern München ne lenne nagy formában, legutóbb 5-0-ra nyertek a Bundesligában.

...svg content...Fotó: Unsplash/Saurav Rastogi
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egészen elképesztő formában van a Bayern München, és nem úgy tűnik, hogy lassítanának. A Bajnokok Ligájában 9-2-re nyertek, ami egy történelmi győzelem volt, és sokat nem kellett várniuk a bajor szurkolóknak a következőre.

Ezen a hétvégén a Werder Bremen otthonában játszott a München, amiben megint csak nem volt köszönet. Igazi gálát rendeztek, miközben döbbenetes módon a hazai csapatnak szégyenszemre még csak kapura lövése sem volt. Soron kívül 19 éves fiatal lány halt meg egy olasz klubban kitört lövöldözésben

70-30% volt a labdabirtoklás, abszolúte osztálykülönbség mutatkozott meg a két alakulat között. 25 alkalommal próbálkoztak a vendégek, amiből 7 tartott kapura, és tekintve, hogy 5 gól született, egész hatékonyak voltak.

Olise is formába lendült, aki a 23. és a 60. percben volt eredményes, ami az egyik legjobb hír a München számára. Musiala, Kane és Gnabry sem akart kimaradt a szórásból, így alakult ki az 5-0-s végeredmény. A Bayern 4 mérkőzést követően 12 ponttal vezeti a tabellát a 9 pontos Freiburg és Frankfurt előtt, addig a címvédő Leverkusen 6 pontot gyűjtött három forduló alatt.

Harmadszorra is vitára hívta Magyar Pétert a kormány

A miniszterelnök politikai igazgatója harmadszor kezdeményez nyilvános eszmecserét a Tisza Párt vezetőjével.

A tervek szerint jövő héttől normalizálódhat a közlekedés Budapesten

A Duna apadásával párhuzamosan több fővárosi közlekedési vonal is visszaáll eredeti üzemrendjére a következő héten.

A fiatalok döntő többsége több forrásból teremti elő a megélhetési költségeit

Egy kutatás szerint a felsőoktatásban tanuló diákok több mint négyötöde dolgozik. A fővárosban a leggyakoribb az egyetem melletti rendszeres munkavégzés.