Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,018 $

Videó a DVTK elvett góljáról az Újpest ellen

Kisebb csoda, hogy a DVTK és az Újpest nem talált be egymás ellen, jobban mondva, igen, csak azt a bizonyos gólt elvették a VAR-os elemzést követően.

...svg content...Fotó: Újpesti szurkolók a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Diósgyõri VTK - Újpest FC mérkõzésen a diósgyõri DVTK Stadionban 2024. február 11-én. Az Újpest 2-1-re nyert. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Debrecen is akcióba lendült szombaton az NB1-ben, a Nyíregyháza vendége volt, amiknek 3-2-es debreceni vereség lett a vége. Egy igen izgalmas meccsen van túl a két csapat, akik nagyon rosszul rajtoltak a bajnokságban.

A DVTK pedig az Újpest otthonába látogatott, és annyi helyzetet dolgoztak ki, mint égen a csillag. Igazi helyzetekről beszélhetünk, így kisebb csoda, hogy 0-0 lett a vége, ráadásul a végjátékban mindkét csapat előtt ott volt a nagy lehetőség. Soron kívül Videón Mbappé újabb gólja és gólpassza, simán nyert a Real Madrid

Még az Újpest előtt is, akik akkor már emberhátrányban játszottak. A DVTK-nak ugyan volt egy gólja, azt végül elvették Gerától, mert a visszajátszás alapján azt állapították meg a VAR-szobában, hogy kézzel ért a labdához.

Az Újpest hét mérkőzés után 10 pontos, ami nem túl jó átlag, hiába vannak a 3. helyen, nagy szükségük lett volna a hazai győzelemre. A DVTK pedig 1 ponttal kevesebbet számolva már a 7., továbbra is szoros az NB1.

Tömeges lövöldözés történt az USA-ban, többen meghaltak

Tucatnyi a sérült, és halottak is vannak, akik egy alabamai tömeges lövöldözésben vesztették életüket az Egyesült Államokban.