Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,975 $

Tömeges lövöldözés történt az USA-ban, többen meghaltak

Tucatnyi a sérült, és halottak is vannak, akik egy alabamai tömeges lövöldözésben vesztették életüket az Egyesült Államokban.

...svg content...Fotó: Unsplash/Charles Fair
Észak-Amerika
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Legalább négy halottról tudni, akik nem élték túl a lövöldözést, mely az alabamai Birminghamben tört ki. A helyi rendőrségi tájékoztatás szerint több lövöldöző vett részt az incidensben, melynek ideje alatt egy emberekről álló csoportra tüzeltek.

A rendőrség két férfi és egy nő holttestét találta meg a helyszínen. A negyedik áldozat a kórházban halt meg, akit lőtt sebekkel láttak el, de már nem lehetett segíteni rajta. A BBC azt írja, a nyomozók már vizsgálják a körülményeket, de egyelőre egy gyanúsítottat sem tartóztattak le. Soron kívül Videón Mbappé újabb gólja és gólpassza, simán nyert a Real Madrid

Az áldozatok személyazonosságát sem erősítették meg, így a koruk sem ismert ebben a pillanatban. Az indíték ugyancsak felvet pár kérdést, később részletes hivatalos tájékoztató várható az ügyben, kitérve arra is, hogy a sérültek között hányan lehetnek válságos állapotban.

Frissítés: a CNN megtudta, 11 sérültet ápolnak jelenleg a kórházban. A lövöldözés az egyik legnépszerűbb szórakozóhelyen tört ki szombat este, 11 óra után. Az áldozatokra mind a járdán vagy az utcákon találtak rá, akik különböző mértékű sérüléseket szenvedhettek. Többek között azt próbálják kideríteni, hogy járműből adták le a lövéseket a csoportra vagy odasétáltak hozzájuk.

Truman Fitzgerald birminghami rendőrtiszt tudomása szerint az áldozatok közül legalább négyen életveszélyes állapotban kerültek kórházba, míg a többiek különféle sérüléseket szenvedtek.

Tömeges lövöldözés történt az USA-ban, többen meghaltak

Tucatnyi a sérült, és halottak is vannak, akik egy alabamai tömeges lövöldözésben vesztették életüket az Egyesült Államokban.