Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,185 $

Videón Mbappé újabb gólja és gólpassza, simán nyert a Real Madrid

Mbappé egyre kevesebb kritikát kap, de ez még mindig nem az a csúcsforma, amit várnak tőle a Real Madridnál.

...svg content...Fotó: Kylian Mbappé, a Real Madrid játékosa (j) edz a csapatával a varsói Nemzeti Stadionban 2024. augusztus 13-án. A Real Madrid augusztus 14-én az Atalantával mérkőzik a labdarúgó Európai Szuperkupáért. MTI/EPA/PAP/Leszek Szymanski
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, fordított és simán nyert a Real Madrid szombat este az Espanyol ellen. Késő este ért véget a LaLiga mérkőzése, de a szurkolók végül elégedetten távozhattak a Bernabeu stadionból, mert 4-1-re győzött a királyi gárda.

Ugyan a vendégek vezettek is, sokáig nem tartott az öröm, és Mbappé nemcsak góllal vette ki a részét a győzelemből, ugyanis gólpasszt is adott. A francia klasszis ezúttal is nagyon aktív volt, rendkívül sokat küzdött azért, hogy eredményes legyen.

Noha egyelőre nem ontja magából a gólokat, folyamatosan megvannak a helyzetei, és ezzel a mérkőzésen akár mesterhármast is szerezhetett volna. Végül teljesen megérdemelten nyert a hazai csapat, nem hagytak sok kérdést.

Mbappé pedig robog az első spanyol gólkirályi címe felé, ami enyhe túlzással minimális elvárás tőle. Óriási rajta a nyomás, ugyanakkor nem tűnik úgy, hogy ez negatív hatással lenne a teljesítményére, és Vinicius Juniorral is egyre jobb duót mutatnak a támadó harmadban.

Nagy bejelentéssel kezdte a vasárnapot Karácsony Gergely Budapesten

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere fontos bejelentéssel kezdte a vasárnapot, miközben a Duna vízszintje lassan megindul lefelé.