Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,185 $

Hengerelt a Real Madrid, Mbappé ismét gólt lőtt

Mbappé ezúttal is büntetőből volt eredményes a spanyol bajnokságban, legutóbb az Espanyol ellen szombat este.

...svg content...Fotó: Kylian Mbapp, a Real Madrid játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája alapszakaszának első fordulójában játszott Real Madrid-VfB Stuttgart mérkőzésen a madridi Santiago Bernabeu Stadionban 2024. szeptember 17-én. MTI/EPA/EFE/Juanjo Martin
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid az Espanyolt fogadta, akik sokáig jól tartották magukat, majd végül sima vereséget szenvedtek a királyi gárda ellen. Továbbra sem lehet azt mondani, hogy tökéletesen játszana a Madrid, és még messze nem hozták ki magukból a maximumot.

A világ legerősebb keretével rendelkeznek, kiegészülve Mbappéval, aki egyre jobban játszik. Az első gól csak az 54. percben született meg, amivel az Espanyol vezetéshez jutott a Santiago Bernabeu stadionban. Courtois öngólja kellett ahhoz, hogy történjen valami, és ezzel nehéz helyzetbe került a sztárcsapat. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

Az 58. percben Carvajal máris válaszolt erre, míg a 75. percben Rodrygo góljával már a Real Madrid vezetett. V. Junior adta a gólpasszt, aki pár perccel később gólt is szerzett Mbappé passzából. A 4-1-es végeredményt a francia klasszis állította be büntetőből a 90. percben, röviddel a lefújás előtt.

Ezzel ugyan 14 pontosak a 15 pontos Barcelona mögött, a katalánok egy meccsel kevesebbet játszottak, viszont nyomáskényszer alá kerültek. Az Atletico Madrid a harmadik 11 ponttal, szintén egy mérkőzéssel kevesebbet játszva.

Nagy bejelentéssel kezdte a vasárnapot Karácsony Gergely Budapesten

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere fontos bejelentéssel kezdte a vasárnapot, miközben a Duna vízszintje lassan megindul lefelé.