Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,086 $

Szijjártó Péter: „Mi őszinték vagyunk: azt csináljuk, amit mondunk”

Szijjártó Péter ezúttal a Magyar-Orosz Üzleti Fórumról üzent, egyértelművé téve pár kérdést ezzel kapcsolatosan.

...svg content...Fotó: Facebook/Szijjártó Péter
Külföld

Kiss László

Szerkesztő

Szijjártó Péter magyar külügyminiszter ezen a héten többek között a Magyar-Orosz Üzleti Fórumon is járt, ahol 78 vállalatot képviselt. Összesen 173-an vettek részt a fórumon, mely remek üzleti lehetőségeket rejt magában a vállalatok számára.

„Mi őszinték vagyunk: azt csináljuk, amit mondunk, azt mondjuk, amit csinálunk. A mai Magyar-Orosz Üzleti Fórumon 78 vállalat képviseletében 173-an vesznek részt.” – emelte ki a Facebook oldalán Szijjártó Péter. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Hangsúlyozta, a magyar vállalatoknak soha nem kell letagadniuk azt, hogy orosz partnerekkel szeretnének együttműködni a gazdaságban. Kiemelte, ez Magyarországon nem politikai szitokszó, és továbbra is nyitni fognak ebben az irányba.

A magyar vállalatoknak soha nem kell letagadniuk

„A magyar vállalatoknak soha nem kell letagadniuk, hogy orosz partnereket keresnek a gazdaságban, mert ez itthon nem politikai szitokszó.” – emelte ki a magyar külügyminiszter a beszédét követően.

A körülmények nem ideálisak, ugyanakkor ennek ellenére is van lehetőség arra, hogy a vállalatok orosz partnerekkel dolgozhassanak együtt, és sikereket ünnepeljenek. Hozzátette, ez érdeke a magyaroknak, és mindig ki fognak állni mellette.

„A rendkívül nehéz körülmények dacára is van lehetőség arra, hogy a vállalataink orosz partnereikkel együtt sikereket tudjanak elérni. Ez érdeke a magyaroknak, ezért mi mindig ki fogunk állni mellette.”

Szijjártó Péter: „Mi őszinték vagyunk: azt csináljuk, amit mondunk”

Szijjártó Péter ezúttal a Magyar-Orosz Üzleti Fórumról üzent, egyértelművé téve pár kérdést ezzel kapcsolatosan.

Videón a Fradi fordítása és győzelme az MTK ellen, nagyot mennek az új igazolások

Eddig nagyot mennek a Fradi új igazolásai, egyértelműen jobb azóta a csapat, hogy megérkeztek, akiknek az Európa-ligában még nagyobb hasznukat vehetik.

Orbán Viktor bejelentette, Pilismarótnál megcsúszott a töltés

Orbán Viktor miniszterelnök a szombat reggeli rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, aminek ideje alatt elmondta, már vágják a centit, és 5 nap van hátra a kiemelt védelmi erőfeszítésekből.