Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,95 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
468,59 Ft
Bitcoin
62,728 $

Schobert Norbi bokszolva fut a futógépen, nem adja fel (videó)

Schobert Norbi igyekszik magát fitten tartani, nem akarja elengedni magát, hiába a korábban tapasztalt súlyos betegségei.

...svg content...Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbinak egykor nem sok esélyt jósoltak a túlélésre, de a családja miatt erőt vett magán. Sok éve már annak, hogy egy hajszálon múlt az élete, és azóta is volt bajban, nem egyszer. Sosem tudni, hogy a szervezete miképpen reagál, ám nem adja fel.

Nem akar az elmúlás gondolatával foglalkozni, inkább tesz azért, hogy fitt legyen, függetlenül attól, hogy mik történtek a múltban és milyen hátrányai vannak. Legutóbb is lement segíteni az árvíz miatt, majd másnap sportitalt vitt a többieknek. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

Közben a nagyobbik fia, aki tartalékos katona, Orbán Viktor miniszterelnökkel is találkozhatott. Sőt, a honvédelmi miniszter beszédén szintén ott volt, mely ugyancsak végtelenül motiváló lehetett számára munka közben.

A családfő sem akar lemaradni, a futópadon nemcsak fut, hanem bokszol is. Közben csinálja a fekvőtámaszokat, és mivel odahaza van egy saját edzőtermük, minden könnyebb, kényelmesebb, egyszerűbb és gyorsabb.

Látványosan csökkent a készpénzfelvételek száma a magyarok körében

Eközben pedig jelentős mértékben növekedett a bankkártyás fizetést elfogadó kereskedők száma Magyarországon.