Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,88 Ft
Euró
393,83 Ft
Font
469,21 Ft
Bitcoin
63,502 $

Eljárás indult a diákjait büntetésből vetkőztető pedagógus ellen

A vád kiskorú veszélyeztetése.

...svg content...Fotó: Unsplash/Feliphe Schiarolli
Bűnügy
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság friss közleménye szerint kiskorú veszélyeztetése miatt eljárást indított a nyírmeggyesi általános iskolában oktató, a diákjait büntetésből vetkőztető pedagógus ellen. A tanár még mindig az intézményben dolgozik.

A rendőrség közleménye szerint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság állampolgári bejelentés alapján kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy tanító ellen, aki bűncselekményt megvalósító fegyelmezési módszert alkalmazott a gyermekekkel szemben. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

A megalapozott gyanú szerint a pedagógus a kiskorúak érzelmi és erkölcsi fejlődését veszélyeztette magatartásával, ezért a rendőrség a 44 éves nőt kihallgatta kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének gyanújával. A nő azonban panasszal élt a kihallgatás ellen, az eljárás ideje alatt pedig szabadlábon védekezhet.

A szülők körében hatalmas a felháborodás, hiszen a gyermekeket arra kényszerítette a pedagógus, hogy vetkőzzenek alsóneműre, amiért futkároztak az aulában. Az RTL Híradó beszámolója szerint az egyik kislány még csak első osztályos volt, amikor megtörtént a meghökkentő eset.

A pedagógus őt és még 5 másik kisfiút utasított arra a tanár, hogy vetkőzzenek alsóneműre, amit a gyermekek megalázónak éreztek és szégyellték magukat, hogy meztelenkedniük kellett az osztály előtt. Mint kiderült, a kislány édesanyja nem is tudott a történtekről egészen addig, míg egy másik anyuka nem szólt neki, akinek gyermeke szemtanúja volt a megszégyenítésnek.

Végül miután fény derült a történtekre, a szülők panaszt tettek az intézmény igazgatójánál, augusztusban pedig rendkívüli szülői értekezlet került összehívásra. Csakhogy az értekezleten a pedagógus minősíthetetlenül viselkedett és tagadta a történteket a kislány édesanyja szerint:

„Elkezdte csapkodni az asztalt, ő volt felháborodva, hogy hogy képzelünk ilyet, hogy idáig fajul a dolog, ezt meg lehetett volna beszélni, állította, hogy ő nem tett ilyesmit.”

Nagy bajba kerülhetnek a Google dolgozói, miután megpróbálták elrejteni üzeneteiket a nyomozók elől

Úgy tűnik, a Google szándékosan semmisített meg olyan szöveges bizonyítékokat, melyek rossz fényt vethettek volna a gigavállalatra.