Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,35 Ft
Euró
394,34 Ft
Font
469,57 Ft
Bitcoin
63,481 $

Dancing with the Stars: Tóth Gabi már javában próbál, nagyon vonzó (fotók)

Látványos, dekoltázserős szettben próbál Tóth Gabi a szerelmével, Papp Máté Bencével, akivel nagyon komolyan veszik a Dancing with the Starst.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Igencsak felgyorsultak az események a Dancing with the Stars körül, miután bejelentették az új mezőnyt, aminek többek között nagy meglepetésre Hosszú Katinka is tagja. Sőt, többek között Kucsera Gábor is igent mondott a felkérésre három év győzködés után.

A hírek szerint Varga Judit volt igazságügyi miniszter szintén felkérést kapott, amire azonban rövid gondolkozás után nemmel felelt. Lagzi Lajcsi, aki nemrég még börtönben volt, viszont készen áll a kihívásra, feltéve, ha erre megkapja a hatósági engedélyt. Soron kívül Árvízhelyzet: nagyon fontos információkat közölt a nyugdíjak kapcsán a Magyar Posta

Ami már biztos, hogy Tóth Gabi javában próbál, amivel nem kis kihívást vállalt el, mert ezzel párhuzamosan a Sztárban Sztár All Starsban is szerepel. Keményen kell dolgoznia, hogy ne merüljön ki, és egyik produkció se menjen a teljesítménye kárára.

Nem volt még példa arra, hogy két egymást követő műsorban is főszerepet vállaljon, ráadásul a TV2 két rendkívül népszerű show-járól van szó. Ezek után borítékolható, hogy Gabi és szerelme jövőre az Ázsia Expresszben is ott lehetnek, akárcsak idén Krausz Gábor és Mikes Anna, a DWS tavalyi győztes párosa.

Micsoda fordulat: Magyar Péter örülne, ha Vitézy Dávid lenne a főpolgármester-helyettes, a Kutyapárttal is szövetkezne

Mint kiderült, Magyar Péter, Vitézy Dávid és Kovács Gergely nemrég titokban tárgyalt egy esetleges koalíció lehetőségéről.