Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,40 Ft
Euró
393,89 Ft
Font
469,55 Ft
Bitcoin
63,723 $

Dancing with the Stars: Lagzi Lajcsi lehet a titkolt versenyző

A TV2 újabb nagy dobásra készülhet, és a hírek szerint a nemrég szabadult Lagzi Lajcsi lehet a Dancing with the Stars új sztárja.

...svg content...Fotó: YouTube/Frizbi TV
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Egyelőre csak kilenc párost jelentett be a TV2 a Dancing with the Stars új évadában, egy párral még adós a csatorna, akiket nagy titok övez. Kiderült, hogy Varga Juditot, a korábbi igazságügyi minisztert is megkeresték, aki végül nemet mondott.

Most pedig úgy hírlik, hogy Lagzi Lajcsi, azaz Galambos lehet a 10. sztár, ráadásul nem is akárkivel táncolna. A Blikk értesülése szerint a TV2 újabb nagy dobása készül, és nemcsak a jelenleg reintegrációs őrizetben lévő sztárral állapodhattak meg, hanem Südi Iringóval is, ők ketten alkotnának egy új párost. Soron kívül Orbán Viktor elmondta, mikor akaszthatja szögre a gumicsizmáját

Iringó 10 év után térhet vissza a képernyőre, aki egykor ünnepelt sztár volt, de még mindig népszerű. Messze Lajcsi lenne a legidősebb versenyzője a műsornak a 63 életévével, ugyanakkor a Blikk megjegyzi, hatósági engedélyre is szüksége lesz ahhoz, hogy táncoljon. Mivel az engedélyt egyelőre nem kapta meg, a Blikk szerint talán emiatt is vár a TV2 a bejelentéssel.

Egy informátor szerint Lajcsi igent mondott a felkérésre, és most minden a hatóságokon múlik. Ráadásul nyomkövetőt is visel a lábán, de olyan komolyan gondolják a dolgot, hogy már a műsor szereplőinek fotózásán is részt vett.

A 42 éves Iringó pedig az RTL Szombat esti láz című műsorában vált ismertté, sztárrá, ahol öt évadon át láthattuk. Stohl Andrással, Istenes Bencével, Somló Tamással, Hajas Lázlóval és Helilig Gáborral is táncolt.

Micsoda fordulat: Magyar Péter örülne, ha Vitézy Dávid lenne a főpolgármester-helyettes, a Kutyapárttal is szövetkezne

Mint kiderült, Magyar Péter, Vitézy Dávid és Kovács Gergely nemrég titokban tárgyalt egy esetleges koalíció lehetőségéről.