Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,40 Ft
Euró
393,89 Ft
Font
469,55 Ft
Bitcoin
63,723 $

Lesújtó eredménnyel tér haza a Barcelona a Bajnokok Ligájából, hiába Yamal gólja

Garcia korai kiállítása megpecsételte a Barcelona sorsát, akik ugyan szárnyalnak a LaLigában, kikaptak a Monacótól a Bajnokok Ligájában.

...svg content...Fotó: Lamine Yamal, az FC Barcelona játékosa, miután gólt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligája alapszakaszának első fordulójában játszott AS MonacoFC Barcelona mérkőzésen a monacói II. Lajos Stadionban 2024. szeptember 19-én. MTI/AP/Laurent Cipriani
Sport
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Az Arsenal sem járt sokkal jobban a Bajnokok Ligája csütörtöki játéknapján, ugyanis az Atalanta ellen csak egy 0-0-ra voltak képesek. A Barcelona szintén késő este lépett pályára, ugyancsak idegenben, a Monaco otthonában.

Papíron ennek egy sima meccsnek kellett volna lennie a csúcsformában játszó Barca számára, de Garcia korai kiállítása minden forgatókönyvet átírt. Már a 10. percben emberhátrányba került a Barcelona, és onnan nem volt igazán visszaút, az egyenlítés ellenére sem. Soron kívül Orbán Viktor elmondta, mikor akaszthatja szögre a gumicsizmáját

A 16. percben szerezte meg a vezetést a hazai csapat, amire valamivel több mint 10 perccel később ugyan Yamal válaszolt, nem lett jó vége. A 71. percben ugyanis a franciák megint betaláltak, és az eredmény már nem változott.

Egy rendkívül feszült meccs volt ez a Barcelonának, még az edző, Flick is kapott egy sárga lapot. Mindössze négyszer próbálkoztak lövéssel, amiből egyetlen egy tartott kapura, de abból legalább gól született. Ugyanez a Monacónál az emberelőny miatt is 18-8 volt, így ezen statisztika szerint megérdemelték a győzelmet.