18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Három holttestre bukkantak egy szegedi lakásban

Állítólag mindhárman öngyilkosságot követtek el.

...svg content...Fotó: Liner.hu
Belföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A szeged365 egy olvasója beszámolójára hivatkozva közölte, hogy tragédia történt Szegeden, a Makkoserdő soron. Az olvasó szerdán jelezte a portálnak, hogy az egyik épületnél több rendőr és tűzoltó jelent meg: úgy tudni, a tűzoltók csak az ablakon keresztül tudtak bejutni, majd beengedték a rendőröket a lakásba.

A portál megkereste az ügyben a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is, mely csütörtök reggeli válaszában megerősítette, három holttestre bukkantak a lakásban. Állítólag azután hívták ki a rendőrséget a helyszínre, hogy már napok óta nem láttak mozgást a lakásban, ami a lakóknak gyanús lett. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság a portál megkeresésére megerősítette, 2024. szeptember 18-án a járőrök lakossági bejelentésre jelentek meg a Makkoserdő soron, ahol egy lakásban három holttestre bukkantak.

A rendőrség hozzátette, a Szegedi Rendőrkapitányság az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerinti eljárásban, szakértők bevonásával vizsgálja a halálesetek körülményeit. A portál információi szerint mindhárman öngyilkosságot követhettek el.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.