Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Ezzel az óriási potyagóllal kapott ki a Girona a PSG ellen a Bajnokok Ligájában (videó)

A PSG végül egy hatalmas potyagóllal nyerte meg a meccset a Girona ellen Párizsban, bár így is megérdemelték a győzelmet.

...svg content...Fotó: A Paris Saint-Germain ünneplik csapattársuk, Nuno Mendes gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája alapszakaszának első fordulójában játszott Paris Saint-Germain - Girona mérkőzésen Párizsban 2024. szeptember 18-án. A Paris Saint-Germain 1-0-ra győzött. MTI/AP/Christophe Ena
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, a Manchester City nem bírt az Interrel hazai pályán, ami Haaland nagy formája is meglepetés. A Bajnokok Ligájában nem kezdett túl látványosan, de a City így is nagy favorit lehet.

A másik oldalon a PSG feszült össze a Gironával, ami a franciák fölényét hozta. A spanyol csapat kapusának nem egy bizonytalan mozdulata volt, majd végül rajta ment el a 3 pont, amikor egy hatalmas potyagól végén a sztárcsapathoz került a győzelem. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Érdemes megnézni az összefoglalót, a PSG helyzeteit, majd a végjátékban bekapott gólt, amire ugyan nem lesz büszke a francia alakulat, megérdemelten lett övék a 3 pont a Bajnokok Ligája első felvonásán.