Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Bajnokok Ligája: mi történt Haalanddal a Manchester-Inter meccsen?

Hiába az álomkeret, Pep Guardiola csapata nem tudta legyőzni hazai pályán az Intert a Bajnokok Ligája első körében.

...svg content...Fotó: Erling Haaland, a Manchester City (b) és Francesco Acerbi, az Internazionale játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája alapszakaszának első fordulójában játszott Manchester City-Internazionale mérkőzésen a manchesteri Etihad Stadionban 2024. szeptember 18-án. MTI/AP/Dave Thompson
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Haaland álomszerű formában játszik egy ideje, ontja magából a gólokat, de legutóbb nem sikerült betalálnia. Nem sokan fogadtak volna arra, hogy ez megtörténik, ráadásul a Manchester City toronymagas esélyese a Bajnokok Ligájának.

Hiába játszottak odahaza, nem tudták azt a játékot hozni, amit megszokhattunk tőlük. Ugyan 22 alkalommal próbálkoztak az olaszok ellen, ebből csak 5 kísérlet tartott kapura, míg az Internél ez 13-4 volt. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

60%-ban birtokolta a labdát a City, amivel sokra nem mentek. Kiugróan sok volt a szabálytalanságok száma, az angolok 12x, az olaszok 9x szabálytalankodtak az este folyamán, ugyanakkor csak egy sárga lapot osztott ki a játékvezető, amit a City védője, Dias gyűjtött be.

Guardiola szokásához híven keveset cserélt, a 46. percben Gündogan és Foden állt be De Bruyne és Savinho helyére, addig Silva a 80. percben hagyta el a pályát, akit Doku váltott. Az Inter kettővel többet cserélt, ám ez sem hozta meg számukra a győzelmet, bár ez a döntetlen felérhet azzal.