Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Dancing with the Stars: őrjítően nézett ki Szabó Zsófi a fotózáson (videó)

Andrei Mangra gondoskodott a hangulatról, aki 1 év kihagyást követően tér vissza a Dancing with the Stars mezőnyébe.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Andrei Mangra legutóbb Rubint Réka táncpartnere volt a Dancing with the Starsban, de sokkolóan hamar kiestek. Már az első adás végén búcsúzott Schobert Norbi felesége, ami igazságtalan volt, de így hozta a sors.

Ráadásul ezzel a mezőny egyik kedvencét is elvesztettük, aki a tavaly évadban már nem is szerepelt. Most visszatért, és Szabó Zsófival fog versenyezni, akit igazi álomnőnek tart, és szinte kizárt, hogy már az új évad elején búcsúzzanak. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Hamar megtalálták a közös hangot, sokat nevetnek, és Zsófi rengeteget fog oldódni Tóth Andi korábbi táncpartnere mellett, akivel megnyerte a műsort. Most is valami hasonlóra készülhet, bár Andi nem lehet mérce, mert már az első adás alatt úgy táncolt, mint a profik, hiába nem volt semmiféle táncmúltja.

Zsófi és Andrei remekül szórakoztak a fotózás alatt, amiről videó is készült. A bajnok hozta a formáját, mellette az ember csak jól érezheti magát, Zsófinak pontosan egy ilyen karakterre van most szüksége, sok nehéz évvel a háta mögött.