Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Tóth Gabi és szerelme tarolhatnak a Dancing with the Starsban

Tóth Gabi messze nagyobb tánctudással vághat neki a Dancing with the Starsnak, mint tavaly Krausz Gábor.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Ez talán nem meglepő, mert Gabi életében a tánc mindig is jelen volt, és eredetileg táncosnak készült, majd egy egészségügyi probléma miatt énekes lett, akárcsak Tóth Vera. A Dancing with the Stars azonban visszaadhat valamit számára abból, ami anno elveszett, nem tudott kibontakozni.

Még különlegesebb lesz neki ez az utazás, hogy a párja, Papp Máté Bence a táncpartnere, aki ugyan néptáncos, hónapok óta vesz extra órákat latin táncból. Szüksége is lesz rá, mert a többi profi táncosnak ez az élete, de senkinek nem szabad őt leírni, ahogyan Gabit sem, már csak a táncos múlt miatt sem, aki rendkívül izgatott a műsor miatt. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„Köszönjük nektek Mátéval a rengeteg gratulációt! Nagyon jól esik nekünk! Kérdeztétek, hogy hogyan fogom tudni csinálni a Sztárban Sztárt is és a Dancinget is…” – írta a posztjában Gabi, aki számára az idei év vége rendkívül sűrű.

„Sztárban Sztár utolsó élő show Október 19. Dancing első élő show Október 26. Nagyon boldog vagyok, hogy mindkét műsor versenyzője lehetek! Szorítsatok nekem és legyetek velünk október 26-tól a Dancing with the Starsban. Tényleg mindenki táncol.”