Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Nádai Anikó megmutatta a szeptemberi formáját

Az RTL műsorvezetője továbbra sem vett vissza, és igen jó formában futhat neki a téli időszaknak, alapozván jövő nyárra.

...svg content...Fotó: Instagram/Nádai Anikó
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Nádai Anikó egy rendkívül népszerű médiaszemélyiség, műsorvezető, amit jól bizonyít az is, hogy már több mint 410 ezren követik az Instagramon. Kevesen vannak, akik elmondhatják magukról ugyanezt Magyarországon.

Ezzel a statisztikával abszolúte ott van az elitben, és aktív is. Amikor valaki ilyen kaliberű híresség, akár ebből is megélhet, miközben sorra kötheti meg a jobbnál jobb szponzori megállapodásokat, melyre azelőtt nem volt ilyen lehetőség. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Legalábbis ebben a formában biztosan nem, és a cégek nemcsak a televíziós arcok felé nyitnak. Sőt, sokkal több nem tévés híresség van odakint, akik súlyos milliókat keresnek abból, hogy felépítették magukat az Instagramon, a YouTube-on és a TikTok-on.

Anikó az Instagram egyik királynője, most épp a szeptemberi formáját mutatta meg, amivel sokakat lenyűgözött. Abszolúte elismerésreméltó ez a forma, csak dicsérni tudjuk, rendkívül erős alapokkal futhat majd neki a 2025-ös évnek.