Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,07 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,02 Ft
Bitcoin
63,551 $

Videón Mbappé és a brazil csodagyerek első BL-gólja a Real Madridnál

Mbappé már a Bajnokok Ligájában is eredményes, csakúgy mint Endrick, aki ezúttal is csak csere lehetett.

...svg content...Fotó: Kylian Mbapp, a Real Madrid játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája alapszakaszának első fordulójában játszott Real Madrid-VfB Stuttgart mérkőzésen a madridi Santiago Bernabeu Stadionban 2024. szeptember 17-én. MTI/EPA/EFE/Juanjo Martin
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy fergeteges első körön vagyunk túl a megújult, teljesen átalakult Bajnokok Ligájában. Szoboszlai Dominik megint kezdő volt a Liverpoolnál, és többek között góllal vette ki a részét az AC Milan elleni fordításból, amivel rögtön 3 pontot szereztek.

A Bayern München sem unatkozott, 9-2-re nyert, aminek ideje alatt mesternégyest lőtt Kane. Egészen elképesztő estét produkáltak a bajorok a Dinamo Zagreb ellen, akik még fele ennyi kapott gólra sem számíthattak, nemhogy kilencre. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A Real Madrid szintén hazai környezetben kezdte meg a menetelést, ám nekik nehezebb dolguk volt, hiába győztek 3-1-re a Stuttgartot fogadva. Mbappé ezúttal is gólt szerzett, és ezzel kezdi elhallgattatni a kritikusokat, ami mindenképpen jó előjel a folytatásra nézvén.

A slusszpoénról a még mindig csak 18 éves Endrick gondoskodott, aki már 2023-ban bemutatkozhatott a brazil válogatottban. Egyelőre csak csereember a Real Madridnál, ugyanakkor eredményes, és noha szerencséje is volt a kapus hibájával, a gól őt dicséri.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.