Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,07 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,02 Ft
Bitcoin
63,551 $

Ázsia Expressz: eldőlt, Krausz Gáborék ezen a héten sem eshetnek ki

Krausz Gábor és Mikes Anna párosa annyira jól működik, hogy most sem kell hajszázniuk, hátradőlve várhatják a folytatást.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Érdekesen alakult a tegnapi nap az Ázsia Expresszben, ugyanis Ördög Nóri rém kellemetlen helyzetbe került az egyik sztárpáros miatt a halpiacon. Szerencsére nem lett belőle botrány, köszönhetően a műsorvezetőnőnek.

Közben L.L. Junior és Dárdai Blanka összevesztek, ám ennek ellenére is egy hajszálra voltak attól, hogy már most védettséget szerezzenek. Drámaian alakult a nap vége, mert az azonos eredmény miatt a többieknek kellett dönteni a védettség sorsáról. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Krausz Gáborék és Juniorék között dőlt el, hogy ki az a páros, akik védettséghez jutnak, így biztosan nem fognak hajszázni. Végül az a döntés született, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna ismét védettnek mondhatja magát, így ezen a héten sem eshetnek ki. Hamarosan pedig eldől, hogy a pihenést választják vagy csütörtökön is versenyezni fognak a medálért, akárcsak tették azt korábban.

Anna és Gábor párosa ugyan jól szerepel, semmi sem biztos, egyik napról a másikra is kerülhet valaki a kiesés szélére. Egyelőre azonban hasonlóan szerepelnek, mint a Dancing with the Stars tavalyi évadában, amit megnyertek.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.