Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Dárdai Blanka az Ázsia Expresszben L.L. Juniornak: „Elég legyen belőled”

Nagyon rövid időn belül kapott össze egymással L.L. Junior és Dárdai Blanka, akik csak most érkeztek meg az Ázsia Expresszben.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

L.L. Junior és kedvese, Dárdai Blanka váratlanul érkezett meg az Ázsia Expressz mezőnyébe, két héttel azután, hogy elrajtolt a verseny. Azonnal bedobták őket a sűrűjébe, és nem sokat kellett várni az első vitájukra.

Hamar megtapasztalhatták a szálláskeresés nehézségeit, és miután nemigazán voltak szinkronban egymással, vitázni kezdtek. Akkora már fáradtak voltak, de legalább nem fáztak, mert még éjszaka is meleg van arrafelé. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A rapper szerette volna a saját kezébe venni az irányítást, amit Blanka nem akart hagyni. Egyre nagyobb lett közöttük a feszültség, miközben az idő telt, már mindketten kezdtek idegesek lenni, majd egy pillanatban Blanka rászólt Juniorra, hogy most már elég legyen.

Még a helyi nyelvből is megtanultak pár szót, bízván abban, hogy így könnyebb dolguk lesz. Nem úgy tűnt, hogy mindez segít, de szerencsére végül nekik sem kellett odakint aludniuk, bár ez csak a kezdet, lesznek még nagyobb gondjaik is.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.