Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,03 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
468,79 Ft
Bitcoin
63,732 $

Magyar Péter megint visszautasította a közmédia meghívását

Magyar Péter a köztévé második időpontját is visszautasította a vitára.

...svg content...Fotó: Facebook/Magyar Péter
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Menczer Tamás nemrég súlyos szavakat fogalmazott meg Magyar Péterről, akit hazug embernek tart. Reagált ezzel többek között arra is, amiket az első visszautasító válaszában fogalmazott meg a Tisza Párt vezetője a közmédiával szemben.

Noha Magyar régóta panaszkodott amiatt, hogy nem kap meghívást a köztévébe, úgy tűnik, a lehetőségek ellenére mostanában nem lesz jelen a M1 műsorában. Harmadik időpontot egyelőre nem kapott a politikus.

Ismét visszautasította Magyar Péter a közmédia meghívását – írta a hirado.hu kedden este. A portál korábban arról számolt be, hogy az M1 aktuális csatorna és a hirado.hu közös csütörtök esti hírháttér műsora, a 48 perc szerkesztősége új időpontot ajánlott Orbán Balázsnak, a miniszterelnök politikai igazgatójának és Magyar Péternek, a Tisza Párt elnökének.

Az eredetileg szeptember 19-re tervezett beszélgetésen való részvételt Magyar Péter azzal hárította el, hogy az árvíz levonulása után hajlandó részt venni a műsorban. Az újabb meghívás október 3-ra szólt, az élő beszélgetés témája Magyarország aktuális helyzete lett volna – írták.

A Tisza Párt a Telex kérdésére úgy reagált, hogy Magyar Péter ebben az időpontban sem vesz részt a tévévitán. Az alaptalan vádaskodásoktól sem mentes közleményben arra nem tértek ki, hogy két héttel az árhullám levonulása után miért ne lehetne elfogadniuk az oly sokszor követelt meghívást – tette hozzá a hirado.hu.

Liner/MTI

Kemény üzenetet kapott a heccpolitikusnak hívott Magyar Péter a honvédelmi minisztertől

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter „hordószónoknak” nevezte Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét.

Van egy figyelemre méltó hiba az OpenAI új modelljénél

Az OpenAI hamarosan bemutatja az o1 elnevezésű, új MI-modelljét, azonban már a megjelenés előtt elkezdte vizsgálni azt az Apollo független mesterségesintelligencia-biztonsági kutatócég.