Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Több iskolatársát és egy tanárt is megkéselt egy 12 éves diák Portugáliában

Többeket leszúrt egy 12 éves diák Portugáliában, ami miatt azonnal őrizetbe vették a támadót, akire súlyos büntetés várhat.

...svg content...Fotó: Unsplash/Max Fleischmann
Európa
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy 12 éves diák követte el a támadást Portugáliában kedden, melynek következtében legkevesebb öt másik fiatal és egy tanár megsérült. Egy iskolában követte el a késes támadást a fiú, de egyik sérült sem szenvedett életveszélyes sérüléseket.

A Reuters azt írja, hogy az incidenst követően őrizetbe vették a támadót. Az egyik lány, akit szintén megszúrt a fiú, súlyos állapotban vittek kórházba Lisszabontól mintegy 50 kilométerre Azambuja városában. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A helyi polgármester a CNN Portugáliának elárulta, ebéd után lépett be az iskolába a 12 éves támadó, majd elkezdte megkéselni a többi gyereket. Mindenkit megszúrt, akit csak látott, az indítéka egyelőre nem ismert.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.