Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Dancing with the Stars: Tóth Gabi és Papp Máté Bence szerelmesen lépnek majd parkettre

Papp Máté Bence interjút adott a TV2-nek a nagy bejelentés után, amire sokan felkapták a fejüket az elmúlt 24 órában.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Az nem okozhatott nagy meglepetést, hogy Tóth Gabi ott lesz a Dancing with the Stars új évadában. Miután Krausz Gábor, Gabi volt férje tavaly megnyerte a versenyt, vétek lett volna kihagyni ezt a ziccert a TV2 és az énekesnő részéről, aki nagyon izgatott.

Az azonban már komoly meglepetés, hogy Papp Máté Bence lesz a partnere, mert a fiatal fiú néptáncos, és eddig nem sok köze volt a latin világhoz. Ez már önmagában hatalmas kihívás és hátrány, ugyanakkor együtt élnek, szerelmesek, ami pedig komoly előny, illetve Máté villámgyorsan tanul, nemzetközi tehetség, aki komoly meglepetést okozhat. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Máté az interjú elején elmondta, nemcsak amiatt izgatott, mert ez az első évada a Dancing with the Starsban, hanem egyúttal most debütál a tévében, ráadásul nem néptáncos stílusban. Elsősorban a Gabival való szenvedélyüket, szerelmüket szeretné parkettre vinni. „Megmutatni a világnak, mennyire összepasszolunk mi.”

Kiderült, hogy már hónapok óta gyakorol a latin táncokra, ami nagyon új volt neki. „Szeretném bebizonyítani a latin közösségnek, hogy néptáncosként is helyt tudok állni ebben a versenyben. Szeretnék egy fricskát dobni a hallgatóknak és a nézőknek.”

Miután Máté szerint mindketten szenvedélyesek, és a latin tánc erről szól, ez előnyt jelent számukra, hiszen szerelmesek. Ugyanakkor arra is rámutatott, ha egyet is rontanak, akkor valószínűleg sokan rájuk fognak szállni. Emiatt is érzi a felelősséget, ugyanakkor áll a kihívások elé, és mindig is érdekelte a latin tánc.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.