Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

A Mi Hazánk elnöke tudni véli, „ki áll Magyar Péter mögött”

Toroczkai László is aktivizálta magát a Magyar Péter témában.

...svg content...Fotó: MTI/Purger Tamás
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke az Inforádiónak adott interjújában részletesen beszélt a Tisza Pártról, annak vezetőjéről, Magyar Péterről, valamint a párt mögött álló háttéremberekről. Toroczkai elmondása szerint a Tisza Párt nem egy személyes projekt, hanem egy jól szervezett, profi csapat támogatja Magyar Pétert. Ezt különösen azért találta meglepőnek, mert kezdetben a párt egyfajta „one man show”-nak tűnt.

Toroczkai arról beszélt, hogy Magyar Péter a Fidesz holdudvarának része volt, és budai környezetből származik. A Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, Duró Dóra szerette volna felvenni a kapcsolatot Magyar Péterrel, ám a Tisza Párt vezetője visszautasította, azzal vádolva a Mi Hazánkat, hogy a Fidesz szatellitpártja. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Toroczkai azt állítja, Magyar Péter mögött Radnai László áll, aki korábban a Jobbik volt elnökének, Vona Gábornak is támogatója volt. Közölte, Radnai, aki a globális nagyvállalatok világából érkezett, most fiát, Radnai Márkot is bevezette a Tisza Párt alelnökeként.

A Mi Hazánk elnöke emlékeztetett arra, Radnai László már az 1980-as években kapcsolatban állt amerikai globalista pénzügyi körökkel. Ez a múlt Toroczkai szerint most is meghatározza a Tisza Párt stratégiáját, melynek révén a párt az Európai Néppárthoz csatlakozott. Az Európai Néppárt vezetőjét, Ursula von der Leyent is bírálta Toroczkai, mondván, a koronavírus idején történtek miatt le kellett volna tartóztatni.

Toroczkai úgy véli, hogy a Tisza Párt létrehozása mögött globalista érdekek állnak, és a pártot ezek az érdekek irányítják. Ennek ellenére elismerte Magyar Péter ügyes kommunikációs képességeit, és azt, hogy jól végzi a dolgát. Ugyanakkor figyelmeztetett, hogy egy pártelnöknek vigyáznia kell, hogy tevékenysége ne vezessen büntetőügyekhez.

A Mi Hazánk elnöke végül kifejtette, hogy bár szurkolna a Tisza Pártnak, ha az a Mi Hazánk programját venné át, jelenleg komoly különbségek vannak a két párt között. Toroczkai büszkén említette, hogy a Mi Hazánk támogatottsága stabil, és ők az egyetlen ellenzéki párt, mely növelni tudta a bázisát.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.