Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Dancing with the Stars: Tóth Gabi soha nem mondott ekkora igent, mint most

Tóth Gabi azt mondta, ekkora igent még nem mondott az élete során, mint amikor a TV2 felkérte őt a Dancing with the Starsban, amit tavaly a volt férje, Krausz Gábor nyert meg Mikes Annával.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Nagy bejelentésen vagyunk túl, ugyanis kiderült, hogy kik alkotják a Dancing with the Stars új mezőnyét. Rendkívül erős és változatos a csapat, Szabó Zsófi például Andrei Mangra táncpartnere lesz, míg PSG Ogli 7 Szőke Zsuzsival fog táncolni, akik komoly meglepetést okozhatnak, akárcsak Tóth Gabi és Papp Máté Bence.

Tóth Gabi úgy fogalmazott, a Dancing with the Starsra nem lehet nemet mondani, és ez a valaha volt legnagyobb igen, amit eddig adott. A tánc közel áll hozzá, ráadásul eredetileg táncosnak készült, így sok más versenyzőhöz képest előnyből indulhat, míg a párja a partnere, aki a nap 24 órájában taníthatja odahaza. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Elárulta, egészségügyi okai voltak annak, hogy végül nem lett profi táncos. Odahaza úgy osztották le a lapokat, hogy a testvére énekes, ő pedig a táncos. Szerinte a dalaiban is sokkal jobban tudja elmesélni mindazt, amit énekel, ha közben táncol.

Gabi nagyon boldog

Először nagyon boldog volt, amikor kiderült, hogy Máté lesz a párja a műsorban, akivel összeszokott párost alkot a magánéletében, majd eszébe jutott, mi lesz, ha valami nem úgy sikerül, mint kellene. „Biztosan lesznek tüzesebb megszólalásaink, mert mindketten vehemensek vagyunk, de fantasztikusan jól tudunk csapatban működni.”

Ugyan előnynek tartja, hogy nagyon jól ismerik egymást, megjegyezte, Máté elsősorban néptáncos, bár a többi műfaj is megy neki. Gabi azt mondja, a szerelme hiába néptáncos, olyan tehetséges, szorgalmas és erős, hogy rettentően gyorsan tanul, így nem aggódik emiatt.

Gabi elsődleges célja a műsorral, hogy minél több olyan történetet táncolhassanak el, amit eddig esetlegesen nem mondhattak el. Azt mondta, vannak olyan titkok, amiket még nem árultak el, és ezeket is meg akarják mutatni a tánc által, illetve Gabi múltját ugyancsak táncparktettre szeretnék vinni. „Akár a régi életemből, amikor még nem éreztem olyan jól magam a bőrömben.”

Ugyan sok támadást kaptak a kapcsolatuk elején, amikor szinte mindenki Krausz mögé állt be, most más a helyzet, Gabi hisz az emberek jóságában, és abban, hogy szeretik a jó produkciókat, és úgy érzi, jól fognak szerepelni.