Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Dancing with the Stars: Szabó Zsófi Tóth Andi táncpartnerét kapta, akit azonnal lenyűgözött

Szabó Zsófi nagyon boldog, hogy Andrei Mangrát kapta maga mellé táncpartnernek a Dancing with the Starsban, aki bajnok lett Tóth Andival.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A tíz párosból kilencet már ismerhetünk a Dancing with the Stars új évadából. A TV2 ezúttal sem viccelt, nagyobbnál nagyobb neveket győzött meg, köztük Hosszú Katinkával, akár egészen a döntőig juthat a legendás olimpiai bajnok, megvan benne hozzá a potenciál.

PSG Ogli pedig a legnagyobb meglepetést okozhatja, aki pedig Szőke Zsuzsival fog táncolni. Az ő párosukat is nagy érdeklődés övezi, és aki kicsit ismeri a közösségi médiasztárt, tudhatja, a hangulatra biztosan nem lesz panasz a részéről Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Szabó Zsófi szintén szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis az 1 év után újra Magyarországon táncoló Andrei Mangrával versenyezhet, akit a legjobbnak tartanak a profi táncosok körében. Tóth Andival már nyert egy szezont, és az első adástól kezdődően sejteni lehetett, hogy hozzájuk kerül az aranyérem, annyival jobbak voltak a többieknél.

Andrei a TV2-nek azt mondta, végtelenül boldog volt, amikor meglátta Zsófit, akit gyönyörű nőnek tart. Ahogyan ő fogalmazott, a kedvenc típusával táncolhat együtt, és már csak emiatt is egy igazán jó évadra számít.

Zsófi megjegyezte, szeretne Andreinek és saját magának is megfelelni, ez az elsődleges célja, illetve az, hogy a táncos méltó módon térjen vissza a műsorba, ami nyilván plusz nyomást is jelent. Hozzátette, sok nehéz év van mögötte, viszont ez a pár hét, amíg a verseny tart, megadhatja számára azt, ami igazán ő.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.