Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Dancing with the Stars: PSG Ogli lehet a legnagyobb meglepetés

PSG Ogli 7 is szerepelni fog a Dancing with the Starsban, akit már most többen előre leírnak, ám könnyen lehet, hogy ő okozza majd a legnagyobb meglepetést.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A TV2 bejelentette, kik alkotják az idei mezőnyt a Dancing with the Starsban, és nincs miért panaszkodnunk. Sőt, a 10. párosról csak később rántják le a leplet, és elnézve a párosokat, valószínűleg egy újabb meglepő duó vár ránk.

A PSG Ogli 7 néven ismert közösségi médiasztár szereplése egyértelműen az egyik legnagyobb meglepetés, és lehetséges, hogy a teljesítményével is rá fog szolgálni erre, hiába írják le őt sokan már most, ami nem túl fair az emberek részéről. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Szőke Zsuzsi elárulta, PSG Ogli komolyan veszi a próbákat, és reméli, hogy ez így is marad. A gyönyörű táncosnő izgatottan tekint előre, és mindent ki akar hozni a partneréből, aki boldog, hogy Zsuzsit kapta, mert szerinte ő képes lesz visszafogni. Egyszerre látja a táncosnőt cukinak, határozottnak és szigorúnak, mely erős kombinációt jelent.

PSG Ogli megjegyezte, ugyan szeret táncolni, eddig ezekhez a táncokhoz sok köze nem volt, de mindenképpen meg akarja tanulni azokat. Jó érzései vannak a versenyt illetően, úgy látja, működni fog a párosuk.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.